dissabte, 24 d’octubre del 2009

Crítica de KLÀSSICS

Critica del espectacle “KLÀSSICS” 15-10-09

Jo m’imaginava que hauria sigut una lectura de poesia clàssica, la típica interpretació dels poemes avorrida i passada en el temps. La sorpresa ha sigut trobar-me l’espectacle “KLÀSSICS” on ens explica d’una manera peculiar el món de la Literatura Catalana.

L’escenografia i la posada en escena, són simples però originals. La interpretació dels actors és prou correcte, però crec que podrien arriscar-se més al representar els poemes .El fet que els dos personatges estiguessin entre la vida i la mort feia que l’espectacle fos més emocionant.

Un aspecte important per mi, ha sigut el fet que nomenessin els autors dels poemes que recitaven, mitjançant diapositives.

Un altre aspecte positiu ha sigut l’espai, que simulava un penya-segat, amb un so i musica sugerent, que acabaven d’arrodonir el vèrtic que sentim quan estem entre la vida i la mort.
Les possibilitats dels climes que podrien donar les llums, considero que no han estat suficientment aprofitades.
Penso que les possibilitats que té el so per crear diversos ambients no han sigut prou desenvolupades.

En conclusió, valoro la feina feta i crec que els poemes han estat ben escollits per un públic de batxillerat, però en general jo m’hagués arriscat més, ja que som un públic jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada