dissabte, 22 de maig del 2010

Fellini

Federico Fellini, va ser un dels directors més importants de Europa i del món. Jo crec que tenia un món interior molt especial perquè en aquesta obra podem veure com per exemple utilitzava moltes idees a partir dels seus somnis, crec que va ser un dels grans directors de cine que haguem vist en molt temps. També cal dir que no només era un molt bon director, sinó que també dibuixava molt bé, fent caricatures molt bones.

Bé, parlant de l’exposició era interessant veure amb quin tipus de personatges treballava i com, per exemple les dones sempre eren de constitució forta i grans, sobretot si havien de ser mares.

Cal esmentar una de les escenes més important en el seu cinema, la del helicòpter portant una estàtua de Jesucrist, que es veu que ell ho havia vist hi seguidament ho va transportar al seu cines, això ens diu que tenia una gran capacitat d’observació.

També cal destacar la quantitat d’matges que creava, vull dir que feia imatges molt especials i amb molt de significat, com ara quan en Marcello Mastroianni i la Anita Ekberg, entren a la font de Roma i es para l’aigua. Parlant d’aquest dos actors, cal esmentar la seva importància en el cine de Fellini.

També és important que la mateixa dóna de Fellini va treballa com a actriu en les seves pel·lícules.

En fi cal dir que el treball que va fer Fellini va ser excel·lent i va aconseguir fer pel·licules màgnifiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada