dissabte, 22 de maig del 2010

Objectes desclassificats

En aquesta exposició podem veure grans artistes com ara: Ana Laura Aláez, Christian Boltanski o Andreas Slominski. El que més m’ha impressionat d’aquesta exposició és la quantitat d’escultures, però descontextualitzades, amb això vull dir que tot eren escultures però totalment allunyades del concepte canònic d’escultura, utilitzant objetces de la nostra quotidianitat. Com per exemple El suport amb verges de Fritsch, si no t’hi fixaves semblava una torre clàssica, però s i t’hi fixaves eren unes verges col·locades unes a sobre les altres, formant una torre, per mi era una critica, justament a aquestes coses tant clàssiques com són les verges i les torres perfectes.

Crec que també cal esmentar una obra que amb dos simples peces d’una dona ens permet imaginar tota una escultura sencera d’una dona, aquesta és Dones sobre sabates de plataforma. Que amb dos simples objectes ja crea uns estereotips molt concrets.

Joc d’ombres era una obra d’art on hi havia uns objectes que tenien uns llums darrerre hi les ombres d’aquest és projectaven al davant, aquesta imatge a mi em recordava a la societat mateixa, la vida quotidiana.

Finalment esmentaré Sense títol de Andreas Slominski, que era una bicicleta amb una carrega al darrere de bosses, brossa... de tot allò que ens podem trobar al carrer, crec que cal destacar que l’art avui dia es pot fer amb qualsevol cosa i això el fa encara més lliure i obert a possibilitats.

Per concloure crec que és molt interessant veure com artistes usen objedcte quotidians per fer obres d’art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada