dilluns, 24 de maig del 2010

Girasons


És un espectacle que ha adaptat varies composicions musicals clàssiques per ha nens entre tres i sis anys. Aquestes composicions adaptades van acompanyades amb una interpretació dels musics.

Per començar parlaré del àmbit musical que, segons la meva opinió, està molt ben aconseguit ja que són temes clàssics “reconstruïts” per que els nens gaudeixin de la música sense avorrir-se i distreure’s. I la tècnica dels músics és destacable, tot hi que no hi entenc gaire de musica, crec que cada un dominava molt bé els instruments que tocava. La tria dels instruments crec que ha estat molt encertada, ja que tots s’unien molt bé.

També crec que estava molt bé la utilització que feien de instruments especials, com ara els que fan sons d’ocells, perquè no s’usen tant sovint i per l’espectador són especials i criden l’atenció.

En segon lloc crec que una de les coses que m’ha interessat més d’aquest espectacle són les imatges que creaven, com ara les ombres rere una tela, les bombolles de sabó, les teles que feien l’efecte del mar...

També crec que la combinació de musica amb interpretació, és molt interessant, tot hi això, segons el meu punt de vista, crec que faltava aprofundir amb la interpretació, vull dir que crec que els hi faltava energia i expressió,quan feien les accions teatrals, però quan tocaven els instruments es “creixien”, que crec que interpretaven amb més èmfasi i seguritat.

Per altre banda crec que si hi hagués un fil augmentatiu, una historia, hagués estat molt més interessant i més entretingut per el públic,a més sabent que va dirigit a un públic infantil.

Per concloure, crec que és un espectacle que per el públic al qual va dirigit està molt ben aconseguit i pensant que sempre estem acostumats a veure musica sense interpretació, crec que és molt interessant veure uns músics que s’aventuren a d’interpretar, encara que sigui poca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada